PLOIEȘTI | Cinci cafenele unde să-ți petreci timpul liber când este frig afară

Longline Specialty Coffe (strada Bibescu Vodă nr. 3). Prima cafenea din Ploiești în care se servesc cafele de origine prăjite în România a luat naștere în vara anului 2016 din pasiunea pentru cafea a Iuliei Hardi, fostă campioană națională si internațională la tenis. Cafeaua bună, atmosfera primitoare și decorul minimalist merg perfect atunci când savurezi o cafea cu prietenii.


 

Sushi Han (bd. Republicii nr. 17-25) este cafeneaua anexată singurului restaurant de sushi din Ploiești, localizată în incinta centrului comercial Winmarkt Grand Center.

 

Deschisă în decembrie 2016, în cafenea se servește o gustoasă cafea sută la sută arabica.

Ca un amănunt picant, cafeaua este preparată la unul dintre cele mai moderne expresoare din România!

 


 

Room 26 Coffebar (bulevardul Independenței nr. 26) a fost inaugurată în vara anului 2017 de către doi tineri antreprenori ploieșteni. Room 26 este camera unde te poti bucura de cafea de specialitate selectată cu atenție și de cele mai delicioase gofre belgiene din oraș. Cafeneaua este un loc este plin de culoare unde pasiunea si lucrul bine facut se îmbină armonios, într-un design alternativ.


 

Kohi Coffee Shop (strada M. Kogălniceanu nr. 1) se numără printre ultimele cafenele apărute în peisajul ploieștean. Inaugurată în august 2018 și amenajată cu bun gust, Kohi Coffee Shop își așteaptă vizitatorii amatori de cafea arabica, proaspăt prăjită și măcinată. De încercat și fresh-ul delicios de portocale!


 

Milk & Silk  (Str. Sublocotenent Erou Călin Catălin nr. 7) vine cu un concept nou în oraș, un vintage shop și o cafenea, o combinație de care Ploieștiul are nevoie pentru a ieși din monotonie. Milk & Silk este locul unde ești mereu înconjurat de prieteni și bună dispoziție!

Tu ce cafenele frecventezi în oraș?

 

 

Corneliu Eugen Moraru a fondat grupul de iniţiativă „Iubesc Ploieștii” în septembrie 2010. În vara lui 2013 a realizat primele suveniruri care promovează orașul și la sfârșitul aceluiaşi an a fost premiat de WYL TV pentru cel mai bun proiect de voluntariat și implicare în viata comunităţii ploieștene. În primăvara anului 2014 a coordonat realizarea hărţii „Redescoperă Ploieștii”, prima hartă turistică bilingvă din istoria orașului, tipărită în 6000 de exemplare. De la finalul anului 2015 este consilier al Fundaţiei Comunitare Prahova și membru fondator al Asociației „Iubesc Ploieștii”.